Els nostres projectes

A la nostra AFA li encanten els projectes, i en aquests anys hem apostat pels següents. La il·lusió i les ganes per proposar i fer, mai ens falten.

1. Projecte “Patis vius i actius com a font d’aprenentatge”

Aquest és el projecte sobre el qual les famílies de la Tribu Can Roca ens sentim més orgulloses, ja que va ser pioner a la nostra ciutat l’any 2015.

Ja són quatre les jornades de bricolatge familiars organitzades per l’AFA i l’escola, amb l’objectiu de dotar als 3 patis que tenim de màgia, color, elements diversos per aprendre i jugar i, el més important, sostreure molts somriures als nostres petits. Per a mostra un botó…

2. Projecte “Rocky necessita un nou mural”

El mural de l’Rocky de l’entrada de l’escola ja estava molt deteriorat, així que vam decidir renovar-lo i acompanyar-lo d’un bosc carregat de color i llum.

3. Projecte “Rocky és el nostre símbol d’identitat”

La nostra façana principal trobava a faltar al nostre Rocky. Per això, vam encarregar pintar el logotip de l’escola. Des de llavors, ens dóna el bon dia cada matí.

4. Projecte “Rocky es jubila”

La nostra mascota s’havia fet gran i li tocava jubilar-se. Així que vam encarregar un nou Rocky, més jove i àgil, i que es pogués desplaçar per estar present en totes les festes i celebracions de l’escola. Li encanta la festa al nostre Rocky!

5. Projecte “Circuit rocòdrom”

Vam encarregar a Milanta la instal·lació d’un circuit rocòdrom per escalar i experimentar habilitats motrius, agilitat i equilibri. Aquesta proposta ajuda als més petits a iniciar-se en el desplaçament vertical.

6. Projecte “Visca els patis”

Recentment hem ampliat els patis amb el nostre magnífic tren de fusta, 4 biblionius Rocky (la lectura en la nostra escola és un eix principal), una escala oscil·lant i taules picnic per dinar dels nostres petits.

7. Projectes “benvinguda a P3″

Les llavors de les il·lusions: Es van lliurar a les famílies que van venir a les portes obertes de el curs 18/19 unes llavors molt especials, igual que ho són els nostres fills i filles. Se’ls va convidar a que les sembressin a casa amb els petits, i les fessin créixer durant l’estiu, per finalment, en una plantada familiar, acompanyada de berenar, sembrar-les al pati d’infantil, omplint-lo de totes les il·lusions bolcades en les llavors.

Una fusta una il·lusió: En el curs 19/20 vam iniciar aquest projecte que té com a finalitat plasmar en una fusta un desig, una emoció, una il·lusió, etc. com a família nova que comença una etapa escolar diferent, carregada d’incerteses. Aquestes fustes després es col·loquen a la reixa del pati d’infantil, per acompanyar els nens en el seu procés d’adaptació.

8. Projecte “Ens sumem a la Xocolatada Solidària”

Des de l’AFA Can Roca som conscients de la necessitat d’invertir en investigació. Sense ella, no hi ha avenços. Per això, ens hem sumat des del 2019 a la iniciativa Xocolatada Solidària per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil, per a l’Institut de Sant Joan de Déu.

Algunes fotos més dels nostres projectes: