Activitats Escolars – Actualització Gener 2021

 

A causa de la situació actual del país, i seguint les directrius del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, actualment al nostre centre es duen a terme aquelles extraescolars que respecten el grup bombolla i s‘ofereix el servei d’acollida de tarda per tal de donar suport a les families que ho necessiten 

Activitats Extraescolars

Ja tenim llest el nou calendari d’extraescolars per al curs 2020-21
CONSULTA EL CUADRE D'ACTIVITATS

ACTIVITATS FUNDESPlAI

Un any més l’AMPA de l’Escola Can Roca ha confiat la gestió administrativa de les activitats extraescolars a la FUNDACIÓ CATALANA DE L’ESPLAI (Fundesplai), pensant en els interessos i necessitats de les famílies usuàries d’aquest servei.

ENGLISH WITH VALUES (BEKITH)

Aquest curs iniciem una nova aventura perquè els nostres fills i filles puguin reforçar els seus coneixements d’anglès, de la mà de Bekith, pioners en l’ensenyament de l’anglès amb valors mitjançant un mètode propi i innovador.

C. E. BaixSud Futsal de Castelldefels

Un any més comptem amb el Club de Fúltbol Baixsud Futsal per impartir l’extraescolar de futbol i participar en la Lliga Comarcal de futbol del Baix Llobregat.

Baixsud Futsal neix amb la il·lusió de formar nous jugadors. Tot i ser un nou club de futbol sala a Castelldefels, compta amb entrenadors amb una àmplia experiència en l’àmbit esportiu.

Contacta amb nosaltres

Comissió Extraescolars AFA Can Roca