EL MENJADOR DE L’ESCOLA

Servei de menjador amb cuina in-situ

L’escola disposa de menjador i cuina propis. El menú del petit és l’empresa de restauració especialitzada en el sector educatiu que es fa càrrec del seu funcionament.

Les famílies dels alumnes de l’escola que necessiteu fer ús d’aquest servei heu de contactar amb la coordinadora del menjador de l’empresa “El menú del petit”, Débora Cornellas, al telèfon 618 516 637. Us atendrà de dilluns a divendres de 9 a 9:30 del matí.

Informació curs 2021-2022

 

15% de descompte a les famílies amb 3 o més fills que facin ús del servei de menjador.

El sistema de pagament serà a través de domiciliació bancària per als alumnes fixos i mitjançant compra de tiquets per als alumnes esporàdics:

 

  1. Domiciliació bancària: Cal imprimir aquest document. Un cop emplenat i signat s’ha de lliurar a la coordinadora.
  2. Compra de tiquets esporàdics:
    • Els tiquets es paguen al caixer automàtic de CaixaBank mitjançant un codi de barres que podeu trobar aquí o que us facilitarà la coordinadora.
    • Els tiquets s’adquireixen en paquets de 5 (34 €).
    • Amb el justificant del pagament la coordinadora us farà entrega dels tiquets, que poden usar-se durant tot el curs, sense data de caducitat.
    • Si al final de curs sobren tiquets, es podran tornar.

Menús del mes

Cada mes s’informarà a les famílies de la previsió de menús diaris. També podeu consultar els menús aquí: Menús mensuals del menjador (pdf).

Hi ha la possibilitat de sol·licitar una dieta alternativa per aquells nens que tinguin una indisposició puntual. Cal avisar a la coordinadora del menjador abans de les 9: 30h del matí (Débora Cornellas 618 516 637).

PLANIFICACIÓ D’ACTIVITATS

Cada grup d’alumnes sempre està acompanyat i atès pels seus monitors, tant durant l’hora del dinar com a l’hora del pati.

Els monitors vigilen, eduquen, dinamitzen i són, per sobre de tot, professionals entusiasmats per treballar amb nens. Saben com fer-los gaudir i educar-los al mateix temps en aspectes tan importants com la convivència i els hàbits alimentaris i higiènics.

INSCRIPCIÓ I NORMATIVA

Us recordem que tots els usuaris, tant fixos com esporàdics, s’han d’inscriure per fer ús del servei de menjador. 

La inscripció es realitza a través de la pàgina web www.elmenudelpetit.es. En el registre haureu d’introduir un correu electrònic de contacte, una contrasenya i les dades dels vostres fills.

Per conèixer la normativa del funcionament del servei del menjador feu click aquí: Normativa del mejador

Continuem millorant

Aquest any 2020 hem aconseguit que els nostres alumnes d’infantil mengin a les seves classes, tenint aquesta iniciativa una gran acceptació.

Contacta amb nosaltres

Comissió Menjador AFA Can Roca